message
Vršimo obuke za sve sisteme iz naše ponude.

Za zakazivanje termina obuke se možete javiti unosom adrese Vaše elektronske pošte u sledeće polje:

delivery
Dostavu vršimo radnim danima

Ukoliko želite dostavu za sutra molimo vas javite se do 14h. Za porudžbine preko 40.000 RSD dostava je besplatna!

Zainteresovani ste za posao u našoj kompaniji? Vaš CV i prijavu možete poslati na : posao@falcopsc.co.rs

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

1) Falco PSC DOO se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu.

2) Takođe, korišćenjem ovog sajta slažete se da ćete poštovati tuđe lične podatke i da ni na koji način nećete ugroziti tuđu privatnost.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Falco PSC DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. U svakom trenutku možete zahtevati i trajno brisanje svog naloga na našem sajtu što će povući potpuno brisanje svih Vaših ličnih podataka iz naše baze.

3) Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju Vaš identitet, npr. Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail.

Falco PSC DOO ne prikuplja podatke o ličnosti bez Vaše dozvole tj. ukoliko Vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter. Prihvatanjem ovih Uslova dajete izričit pristanak tj. saglasnost da Falco PSC DOO, povezana lica i naši poslovni partneri, prikupljaju, obrađuju, te međusobno prosleđuju i razmenjuju podatke navedene u porudžbenici, kao i podatke o porudžbinama u svrhu brige o kupcima i marketinga, rešavanja reklamacija, kao i praćenja preference — potreba potrošača, kako bi Falco PSC ocenio da li ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga i proizvoda. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa nama. Svi zaposleni Internet prodavnice (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.