message
Vršimo obuke za sve sisteme iz naše ponude.

Za zakazivanje termina obuke se možete javiti unosom adrese Vaše elektronske pošte u sledeće polje:

delivery
Dostavu vršimo radnim danima

Ukoliko želite dostavu danas za sutra, molimo Vas da se javite do 13h. Za porudžbine preko 15.000RSD+PDV dostava je besplatna!

Zainteresovani ste za posao u našoj kompaniji? Vaš CV i prijavu možete poslati na : posao@falcopsc.co.rs

Softver za evidenciju radnog vremena Payroll Smart

Softver za evidenciju radnog vremena Payroll Smart

Predstavljamo Vam Payroll Smart sistem kao kompletno softversko-hardversko rešenje za kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena i broja zaposlenih, obračun zarada, bazu podataka zaposlenih, sa logikom veštačke inteligencije za otkrivanje i predviđanje zlonamernih aktivnosti i kretanja zaposlenih i drugih posetilaca u nadzornom prostoru, koristeći algoritme AI i ML.

Sa sistemom Payroll Smart uvek možete imati potpun i detaljan uvid i kontrolu nad svojim prostorom, aktivnostima u njemu i indikacijom i / ili predviđanjem potencijalnih nepravilnosti koje se u njemu dešavaju. Pored rada i kontrole u ​​realnom vremenu, pruža statistiku, analizu i kompletne preseke svih navedenih uslova za neograničen period unazad.

Može da radi kao zaseban sistem ili da se poveže sa postojećim sistemom kontrole pristupa ili alarmnim sistemom. Kompatibilan je i umreživ sa alarmnim sistemima Jablotron, Paradox, ZK Teco kontrolerima pristupa. Sistem se može koristiti u vašim prostorijama, poslovnim prostorijama sa jednom ili više kancelarija i/ili restriktivnim prostorijama, kao i na nivou korporacija koje u nekoliko država i/ili gradova imaju svoje filijale, poslovne prostore i druge objekte u kojima koriste njihov rad. Dizajniran je na arhitekturi klijentskog servera sa kompletnim rešenjem u oblaku. Jedinstveno kompletno rešenje za obračun zarada daje mogućnost prilagođenog prilagođavanja u skladu sa vašim specifičnim potrebama. Budite onaj koji kontroliše svoje poslovanje, imovinu, prostorije na najlakši i najinteligentniji način!

Za detaljniji opis mogućnosti Payroll Smart softvera posetite sledeći link: Payroll Smart . Na ovom linku možete naći i pdf prezentaciju za preuzimanje sa detaljnim instrukcijama i objašnjenjima različitih formi softvera.

Kompletnu ponudu naših softverskih rešenja možete videti na stranici Softver na našem sajtu.