message
Vršimo obuke za sve sisteme iz naše ponude.

Za zakazivanje termina obuke se možete javiti unosom adrese Vaše elektronske pošte u sledeće polje:

delivery
Dostavu vršimo radnim danima

Ukoliko želite dostavu danas za sutra, molimo Vas da se javite do 13h. Za porudžbine preko 15.000RSD+PDV dostava je besplatna!

Zainteresovani ste za posao u našoj kompaniji? Vaš CV i prijavu možete poslati na : posao@falcopsc.co.rs

Payroll Smart softver za evidenciju radnog vremena

Payroll Smart softver za evidenciju radnog vremena

Cenovnik Payroll 23.03.2022.

Cenovnik Paketa Payroll 23.03.2022.

 

Payroll Smart sistem je kompletno softversko-hardversko rešenje za kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena i broja zaposlenih, obračun zarada, bazu podataka zaposlenih, sa logikom veštačke inteligencije za otkrivanje i predviđanje zlonamernih aktivnosti i kretanja zaposlenih i drugih posetilaca u nadzornom prostoru, koristeći algoritme AI i ML.

Sa sistemom Payroll Smart uvek imate potpun i detaljan uvid i kontrolu nad svojim prostorom, aktivnostima u njemu i indikacijom i / ili predviđanjem potencijalnih nepravilnosti koje se u njemu dešavaju. Pored rada i kontrole u ​​realnom vremenu, pruža statistiku, analizu i kompletne preseke svih navedenih uslova za neograničen period unazad.

Može da radi kao zaseban sistem ili da se poveže sa postojećim sistemom kontrole pristupa ili alarmnim sistemom. Kompatibilan je i umreživ sa alarmnim sistemima Jablotron, Paradox, ZK Teco kontrolerima pristupa. Sistem se može koristiti u vašim prostorijama, poslovnim prostorijama sa jednom ili više kancelarija i/ili restriktivnim prostorijama, kao i na nivou korporacija koje u nekoliko država i/ili gradova imaju svoje filijale, poslovne prostore i druge objekte u kojima koriste njihov rad. Dizajniran je na arhitekturi klijentskog servera sa kompletnim rešenjem u oblaku. Jedinstveno kompletno rešenje za obračun zarada daje mogućnost prilagođenog prilagođavanja u skladu sa vašim specifičnim potrebama. Budite onaj koji kontroliše svoje poslovanje, imovinu, prostorije na najlakši i najinteligentniji način!

 

U osnovi software daje sledeće invormacije i podatke poslodavcu - nadležnom licu:

 - Regularno vreme provedeno u firmi ili određenom sektoru firme. Pod regularnim vremenom se podrazumeva uredno prijavljivanje i odjavljivanje lica pri ulasku/izlasku iz firme i/ili sektora posmatranja

- Vreme provedeno na pauzi ili pauzama u toku radnog vremena.

- Vreme koje se računa u radno vreme, ali su zapravo službeni izlasci putevi na koje je zaposleni upućen odnosno se sa istih vratio.

- Vreme koje je zaposleni proveo van firme i/ili sektora za svoje privatne potrebe.

- Vreme koje je zaposleni proveo duze nego sto je regularno radno vreme, u firmi. To vreme se računa u overtime radno vreme i ima drugačiju osnovicu za kasnije računanje plata

- Vreme koje je radnik proveo na bolovanju.

- Nepravilnosti koje se javljaju u aktivnostima radnika prilikom prijava, odjava iz firme ili sektora i to na adekvatan potreban način onako kako pravila firme to definisu.

- Recimo, zaposleni se nije prijavio prilikom ulaska u firmu ili određeni sektor, već se “provukao” uz nekog i tako prošao ulazna vrata.

- Slično I za izlaz iz firme ili sektora.

- Prerani odlasci ili kašnjenja pri povratku sa pauza.

- Pogrešna prijavljivanja odnosno odjavljivanja na segmente na ulazu/izlazu. Recimo izasao je na pauzu, a vraća se kao sa službenog izlaska. Izasao je službeno, a vraća se kao sa privatnog dopusta.

- Zaposleni ulazi/izlazi iz firme/sektora na kratke vremenske intervale, ili to radi često.

- Prečesti i/ili dugi odlasci na puš-pauze, na terasama ili van firme. Šta je potencijalno maliciozna aktivnost, se dogovara sa klijentom jer svaka firma ima različita pravila zahteve i poglede na to. Zaposleni je zapravo dužan da se prijavi odnosno odjavi ispravno ulazeći odnosno izlazeći iz firme ili sektora koji se posmatra, i to na regularan način na adekvatnom segmentu čitača kartica odnosno tastature. Posto uglavnom svaka firma ima drugačija pravila i zahtreve, uvek je potrebno startno prilagođavanje softvera i parametara. Takođe i hardverski je svaki objekat drugačije konfigurisan, pa je i tu potrebno startno prilagođavanje parametara u softveru. Ovo se izbegava tako sto se - PayRoll software prilikom konfigurisanja alarmnog sistema i unošenja parametara u f link-u, se unosi za određene akcije, odredjena nomenklatura naziva istih.

Osnovne mogućnosti software-a su gore nabrojane. Osim njih moguće je, a većinu smo i po posebnim zahtevima firmi koje su kupile software već i implementirali i ostale zahteve. Osnovne i te ostale zahteve nabrojaćemo u opštem osvrtu na ono što software nudi ili može da ponudi po zahtevu.

- Analiza vremena provedenog u objektu ili konkretnom sektoru ili prostoriji sa mogućnošću custom predefinisanja alarmnih parametara

- Statistika vremena koje zaposleni, saradnici ili gosti provode u objektu, pojedinačnom sektoru ili nekoj konkretnoj prostoriji

- Pravilnosti u načinu prijavljivanja pri dolasku na posao, odlasku sa posla, odlasku i vraćanja sa pauze, odlasku i vraćanja sa službenog izlaska, privatnog izlaska itd.

- Praćenje potencijalnih malicioznih aktivnosti, kretanja i boravka u objektu, pojedinim sektorima objekta ili pojedinačnoj prostoriji. Prijavljivanja i pokušaji ulaska i/ili prolaska u delove firme za koje nemaju permisije. Boravak prekratko ili predugačko u pojedinim delovima objekta, višestruki ulasci izlasci iz u objekat pojedine sektore i/ili prostorije.

- Poštovanje vremena za pauzu, pravilnost u korišćenju vremenskog intervala za pauzu, kasniji dolasci, raniji izlasci i slično, višestruki ulasci izlasci. Takođe i neodlazak na pauzu tj nekorišćenje pauze je potencijalni znak za pažnju.

- Ako objekat ima lift onda i uočavanje nepravilnog odnosno potencijalno nebezbednog korišćenja lifta. Ulaskom u lift lica se karticama prijavljuju i tek onda koriste lift.

- Bezbedonosna ili SOS upozorenja, na primer lice je izaslo iz firme koja je u nekom poslovnom centru ali nije izašlo iz objekta u kome je firma za predviđeni vremenski interval. Nešto se možda desilo licu, zdravstveni ili drugi problem.

- Zaposleni iz jednog sektora ili kancelarija više vremena provode u drugom sektoru, često ga provode. - Česte pus pauze na terasi ili van objekta.

- Analiza kretanja lica po firmi.

- Provera određenih ulazaka izlazaka i uparivanjem i segmentiranjem video materijala za taj konkretni vremenski interval. Moguće da više lica uđu, a samo se jedno prijavi, da jedno lice provlači karticu za vise njih, da se lice prijavljuje i ulazi tuđom karticom.

- Na Sastancima u konf. salama se radi automatska provera pozvanih i prisutnih, tako da se dobija lista pozanih koji nisu dosli na sastanak i onih koji su dosli, a da nisu pozvani. Povezivanjem sa google kalendarom ili drugim sw za organizaciju vremena sastanaka.

- Računanje i pravljenje kompletnih izveštaja vremena po zelji. Vremena provedenih u objektu, sektoru objekta, odredjenoj prostoriji, na dnevnom, nedeljnom mesečnom godišnjem nivou, izvlačenje i statistika i analiza svih nepravilnosti za dato lice, automatsko računanje vremena i broja kašnjenja, nepravilnosti, računanje prekovremenog radnog vremena, računanje vremena vikendom, praznicima i mnoge druge mogućnosti.

Ovo sve navedeno su mogućnosti koje je moguce implementirati po želji naručioca kao i spremnost za implementaciju nekih dodatnih posebnih zahteva. Software automatski pristupa Jablotron sistemu i izvlači potrebne fajlove koji se dalje koriste u izradi gore navedenih analiza i podataka. SW je zamišljen kao kros platforma. Trenutno je prilagođen Jablotron alarmnom sistemu i sistemu za kontrolu pristupa koji mi imamo u firmi. Postoji mogućnost prilagođavanja i drugim - PayRoll software platformama drugih proizvođaca alarmnih sistema preko API konkretnog alarmnog sistema ili preko log fajla date alarmne centrale i pravljenjem logike za analizu iste. Software je urađen u client server sistemu izvrsne logike i enkripcije podataka SHA-256 algoritmima. Sistem je napravljen tako da je moguće detektovati i svako neovlašćeno pristupanje samom softveru, pokušaji nelegalne instalacije, logovanja i ostalo, sa naravno instantnim dojavama tih parametara.

 

U nastavku možete preuzeti prezentaciju kao i detaljne instrukcije i objašnjenja različitih formi i mogućnosti Payroll-a.

Prezentacija Payroll Smart pdf